Έχοντας χαμένο πέναλτι και ακυρωμένο γκολ, η Λανς έμεινε στο 1-1 με τη Ρεμς, εκτός έδρας.
Την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη πεντάδα της Ligue 1 έχασε η Λανς, που έμεινε στο 1-1 με τη Ρεμς εκτός έδρας.
Το γκολ του Ζενέλι στο 13ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με την ομάδα του Φρανκ Εζ να χάνει πέναλτι με τον Κακουτά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου αλλά να φτάνει τελικά στην ισοφάριση με τον Σοτοκά στο 61'.
Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπανζά σκόραρε για την ανατροπή όμως κατόπιν χρήσης VAR, το γκολ του ακυρώθηκε και το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Η Ρεμς ανέβηκε έτσι στην 13η θέση, ενώ η Λανς παρέμεινε 6η.
Πηγή: sport-fm.gr
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.