Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Δασάκι, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Γιάννης Πετράκης.
Αναλυτικά:
«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Κάναμε μία πολύ μεστή, πολύ ουσιαστική και πολύ ποιοτική εμφάνιση, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ουσιαστικά δεν δεχθήκαμε καμία ευκαιρία.
Πολλά μπράβο στα παιδιά και συνεχίζουμε. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μας. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Η στάση μου δεν αλλάζει από το αποτέλεσμα. Αυτό το μεταφέρω κάθε μέρα στους παίκτες».
Για το αν θα παραμείνει τελικά ο Γκακπέ: «Eίναι παίκτης της ομάδας μας και είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση του, αφού έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Ήταν κέρδος για την ομάδα σήμερα ο Γκακπέ».
Για Ρομπέρζ και Μάρκοβιτς: «Είναι σε καλό δρόμο οι Ρομπέρζ και Μάρκοβιτς. Αλλά δεν μπορώ να πω από τώρα αν θα τους έχουμε την Τετάρτη ή την άλλη Κυριακή».
Δείτε βίντεο που ανέβασε η ΚΟΠ, από τα αποδυτήρια της Εθνικής μας λίγο πριν τη σέντρα του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Ρουμανία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS