Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά τις σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid-19, τα Πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Κατηγορίας από την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιανουαρίου, αναστέλλονται μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021.
Σημειώνεται πως, οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Κατηγορίας που είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 9 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν κανονικά ενώ οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, αναβάλλονται.
Παράλληλα συνεχίζεται η αναστολή όλων των υπόλοιπων διοργανώσεων Παίδων, Νέων, Κοριτσιών και Grassroots.
Συνεχίζονται κανονικά αλλά χωρίς την παρουσία θεατών τα Πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας Ανδρών, Γυναικών και Futsal.
cfa.com.cy
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εντυπωσιακή φιέστα του Ολυμπιακού και την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου του πρωταθλήματος στους «ερυθρόλευκους».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS