Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αλεξάντερ Πάντιτς, ο οποίος είχε γίνει «μήλον της έριδος» τον τελευταίο καιρό για ΑΕΛ και ΑΕΚ, καταλήγει τελικά στην ομάδα της Λάρνακας σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Ο Σέρβος αμυντικός της Δόξας, είχε ανανεώσει με την ομάδα της Κατωκοπιάς μέχρι το 2022, ωστόσο, η πρόταση της ΑΕΚ φαίνεται να ικανοποίησε τον πρόεδρο της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου-Καραβίδα.
Ο 28χρονος «έπαιξε» έντονα για την ΑΕΛ, αφού ήταν διακαής πόθος του Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά, όπως όλα δείχνουν, είναι μια ανάσα από το να «μετακομίσει» στη Λάρνακα αντί στη Λεμεσό.
Αξίζει να σημειωθεί, πως από το ρόστερ της ΑΕΚ θα διαγραφεί ο Μοϊσόφ για να πάρει τη θέση του ο Πάντιτς.
Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 22:16
Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων με ένα κλικ...
22/08 @ 15:59
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
01/08 @ 10:00
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
25/08 @ 11:00
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
31/08 @ 16:18
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.
BEST OF THEMASPORTS