Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα εκτός έδρας στο πρώτο του παιχνίδι μετά από 21 μέρες και το ντέρμπι με την Ομόνοια.
Οι γαλαζοκίτρινοι «χτυπήθηκαν» από τον κορωνοϊό με πολλά θετικά κρούσματα σε παίκτες και προσωπικό με αποτέλεσμα να αναβληθούν τα παιχνίδια των προηγούμενων τριών εβδομάδων.
Πλέον ήρθε η ώρα της επιστροφής και ο Μακάρθι παρατάσσει τους ακόλουθους 11 κόντρα στην Καρμιώτισσα:
Σίλβα, Αποστολάκης, Σιέλης, Κοκκινόφτας, Μερκής, Ντιας, Εφραίμ, Λουντέμο, Ανουάρ, Ενσούε, Κούτσακος
Στον πάγκο: Τσιλιγκίρης, Σάντος, Αρτούρ, Κατσαντώνης, Γαβριήλ, Ζεράλδες
Η ΑΕΚ με τον Ιμανόλ Ιδιάκε μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς της στην πρώτη κατηγορία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS