Απάντηση σε Δημοσθένους: «Ο Εθνικός υποβιβάστηκε επί εποχής Γιώργου Κούμα»

Απάντηση σε Δημοσθένους: «Ο Εθνικός υποβιβάστηκε επί εποχής Γιώργου Κούμα»

Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πετύχαμε τον στόχο της παραμονής. Ο Εθνικός από την αρχή της σεζόν δέχθηκε τα εύσημα από αρκετές ομάδες και φίλους του αθλήματος για το ποδόσφαιρο που έπαιζε. Ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο Β’ Γκρουπ. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πετύχαμε τον στόχο και δεν ζήσαμε αυτό το συναίσθημα, είτε αρνητικό είτε θετικό, που έζησαν χθες άλλες ομάδες. Αυτό που είδα χθες από τους ανθρώπους της ΕΝΠ ήταν σαν να πήραν ένα τίτλο. Και ο Εθνικός έζησε στο παρελθόν άσχημες στιγμές, έζησε και αυτό που έζησε η ΕΝΠ. Φέτος φάνηκε πως είχαμε το υλικό για να πετύχουμε τον στόχο μας, ακόμα κι όταν χάναμε βαθμούς».

Για τα «πυρά» του Σταύρου Δημοσθένους προς τον Εθνικό και τον Κίκη Φιλίππου: «Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε. Έχω ακούσει τις δηλώσεις. Αυτό που έχω να πω είναι πως ο Εθνικός Άχνας υποβιβάστηκε επί εποχής Γιώργου Κούμα. Μόνο αυτό θα πω».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!