Ακολουθήστε μας στο Google news
ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ – ΑΠΟΕΛ 3-2 (25-23, 14-25, 39-37, 23-25,15-13)
Σπουδαία νίκη σε ένα μεγάλο παιχνίδι πέτυχε η Ολυμπιάς Φρενάρους. Η ομάδα του Παύλου Κωνσταντίνου κέρδισε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής το ΑΠΟΕΛ με 3-2 στην Κλειστή Αίθουσα Δερύνειας και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Το ΑΠΟΕΛ με ρεκόρ 01-06 βρίσκεται στην 8η θέση και ψάχνει αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια.
Μάχη έγινε στο Κλειστό της Δερύνειας στο πρώτο σετ με την Oλυμπιάς να κερδίζει 25-23 και να ανοίγει το σκορ. Το ΑΠΟΕΛ ήταν κυρίαρχο στο δεύτερο σετ και ισοφάρισε κερδίζοντας 14-25. Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο τρίτο σετ. Η Ολυμπιάς προηγήθηκε 19-18 και 21-20 με το σετ να οδηγείται στους έξτρα πόντους που ήταν ένας εξαντλητικός «μαραθώνιος» με την Ολυμπιάς να κερδίζει 39-37 και να προηγείται 2-1 σετ.
Το τέταρτο σετ ήταν εκ νέου ισορροπημένο με το ΑΠΟΕΛ να προηγείται 06-08, ενώ κατάφερε για πρώτη φορά να ξεφύγει με 09-13. Η Ολυμπιάς όμως μείωσε στον πόντο 16-17 και το σετ απέκτησε ξανά ενδιαφέρον. Οι Φρεναρίτες προηγήθηκαν κιόλας 20-18 , αλλά σχεδόν αμέσως το ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε 21-22. Το σετ στα τελικά του στάδια είχε σασπένς και αγωνία με το ΑΠΟΕΛ να χαμογελά στο τέλος και να κερδίζει 23-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα.
Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν και στο τάϊ – μπρέϊκ με το σκορ να διαμορφώνεται στο 03-03, αλλά το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ξεφύγει 04-07 δείχνοντας να έχει το πάνω χέρι. Ωστόσο, οι «κοκκινόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν 07-07. Το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες ξανά με την Ολυμπιάς να κερδίζει με 15-13 και τον αγώνα με 3-2 σετ.
ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ(Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Payan, Πέτρου, Βασιλείου, Παπέττας, Αδάμου, Allen – Λίμπερο1: Παύλου, Λίμπερο 2: Πρωτοπαπάς – Αλλαγή: Σαράντης.
ΑΠΟΕΛ (Γ.ΛΑΪΟΣ): Jansons, Saar,Στρουγκάρεβιτς, Σοφοκλέους, Κυπριανού, Χριστοφορίδης – Λίμπερο: Παντελή – Αλλαγές: Κανάρης, Παναγίδης.
Με προσοχή και σοβαρότητα η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει απόψε (20:00) στο ΓΣΠ την Αράζ, με στόχο τη δεύτερη νίκη επί των Αζέρων, για να... φιξάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διπλό ραντεβού της στα πλέι-οφ του Conference League, με την ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι Βόλφσμπεργκερ-ΠΑΟΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/08 @ 12:38
Σάλος ξέσπασε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Τάμπερε, όταν ο Ισραηλινός Ίντο Περέτς έκανε χειρονομία αποκεφαλισμού στην κάμερα λίγο πριν από την έναρξη της σκυταλοδρομίας προκαλώντας κύμα οργής στα social media.
12/08 @ 08:57
Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας έχει περάσει από το βράδυ της Κυριακής, 10 Αυγούστου 2025, και το 28ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, το οποίο φιλοξένησε η Φινλανδία στην πόλη Τάμπερε.
10/08 @ 21:00
Η Μαρία Ραφαηλίδου χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ20 του Τάμπερε, παίρνοντας την πρώτη θέση στον τελικό της σφαιροβολίας με βολή στα 16,16.
10/08 @ 13:38
Τη δεύτερη πιο γρήγορη κούρσα της στα 100μ. με εμπόδια, πραγματοποίησε πριν από λίγο (10/08/25) η Ισαμπέλα - Σοφία Μοσέτι, λαμβάνοντας μέρος στην τρίτη ημιτελική σειρά.
08/08 @ 10:11
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον, τις αθλητικές δραστηριότητες της πατρίδας μας. Για μένα αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρετώ από μικρό παιδί, αλλά αθλητισμός για μένα αποτελεί οποιαδήποτε ατομική και ομαδική αθλητική δραστηριότητα η οποία περικλείει μέσα της, τις αθάνατες αξίες του ολυμπισμού.
06/08 @ 10:34
Με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση, ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Ανδρέας Γεωργίου, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. με εμπόδια, στα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών–Γυναικών, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 2–3 Αυγούστου 2025 στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού.
BEST OF THEMASPORTS