Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανδρέας Μακρής και Γεωργία Κωνσταντινίδου! Τα ακλόνητα «φαβορί» στο αγώνισμα του τραπ, πρόσθεσαν και φέτος από άλλο ένα τίτλο πρωταθλητή στην πλούσια τροπαιοθήκη τους!
Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Επαρχίας Αμμοχώστου πέρασε επικεφαλής σε όλους τους τελικούς και εξασφάλισε τρεις πρώτες νίκες, ενώ η πρωταθλήτρια της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, που επίσης πέρασε επικεφαλής σε όλους τους τελικούς, κέρδισε και τους έξι αγώνες του πρωταθλήματος!
Το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ στο ολυμπιακό αγώνισμα του τραπ, περιλάμβανε έξι αγώνες και για κάθε αθλητή και αθλήτρια λήφθηκαν υπ’ όψιν τα πέντε καλύτερα αποτελέσματα στο σύνολο των 625 μετρίσιμων δίσκων.
Ο πρωταθλητής Ανδρέας Μακρής, «έκοψε» πρώτος το νήμα με 601 επιτυχίες, ενώ η Γεωργία Κωνσταντινίδου ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια γυναικών με 552 επιτυχίες. Δευτεραθλητής στη γενική κατάταξη αναδείχτηκε ο Τουρκοκύπριος Νιχάτ Ακτερζί της ΣΚΟΑΜ με 584/625 και τριταθλητής ο Μάριος Σοφοκλέους της ΣΚΟΛΕΥ με 576/625.
Στη κατάταξη των γυναικών δεύτερη κατετάγη η Άντη Ιερείδη της ΣΚΟΛΑΡ με 469/625 και τρίτη η συναθλήτρια της Ματίνα Κουτσιακάροβα με 425/625, ενώ στους έφηβους πρώτευσε ο Παναγιώτης Θεοδοσίου της ΣΚΟΛΕΥ με 519/625 και στις νεάνιδες η Μισιέλ Κρυστάλλη της ΣΚΟΛΕΜ με 365/625.
Τέλος, στο πάρα τραπ ο τον επίζηλο τίτλο εξασφάλισε ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ Νεόφυτος Νικολάου με 485/625
Ο πρωταθλητής Ανδρέας Μακρής κέρδισε τους τρεις από τους έξι αγώνες του πρωταθλήματος ενώ άλλοι τρεις σκοπευτές κέρδισαν από ένα αγώνα.
Ο αθλητής της ΣΚΟΕΠΑ ήταν ο νικητής στο «Κύπελλο Αμμοχώστου», στο «Κύπελλο Κερύνειας» και στο «Κύπελλο Πάφου», ενώ ο Αδάμος Σελίπας της ΣΚΟΛΑΡ κέρδισε το «Κύπελλο Λάκης Ψημολοφίτης», ο Μάριος Σοφοκλέους το «Κύπελλο Λεμεσού – Τα Τάνεια» και ο Νιχάτ Ακτερζί τους Παγκύπριους Διασωμστειακούς Αγώνες.
Η τελική κατάταξη του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ στο αγώνισμα του τραπ, ήταν η ακόλουθη σε κάθε κατηγορία:
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Ανδρέας Μακρής ΣΚΟΕΠΑ 601/625
2. Νιχάτ Ακτερζί ΣΚΟΑΜ 584/625
3. Μάριος Σοφοκλέους ΣΚΟΛΕΥ 576/625
4. Αδάμος Σελίπας ΣΚΟΛΑΡ 572/625
5. Παύλος Κουτσόφτας ΣΚΟΛΕΥ 571/625
6. Άδωνης Μυλωνάς ΣΚΟΛΕΥ 569/625
ΤΡΑΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Γεωργία Κωνσταντινίδου ΣΚΟΛΕΥ 552/625
2. Άντη Ιερείδη ΣΚΟΛΑΡ 469/625
3. Ματίνα Κουτσιακάροβα ΣΚΟΛΑΡ 445/625
ΤΡΑΠ ΕΦΗΒΩΝ
1. Παναγιώτης Θεοδοσίου ΣΚΟΛΕΥ 519/625
2. Γιώργος Αναστασίου ΣΚΟΛΑΡ 517/625
3. Ξένιος Χατζηδάκης ΣΚΟΛΕΥ 492/625
ΠΑΡΑ ΤΡΑΠ
1. Νεόφυτος Νικολάου ΣΚΟΛΕΥ 485/625
2. Νίκος Δημητρίου ΣΚΟΑΜ 438/625
3. Ραφαήλ Μαρκουλλής ΣΚΟΛΑΡ 435/625

Μακάρι να μην χρειαζόταν στις προτάσεις να μπει παρελθοντικος χρόνος και αυτό το κείμενο να γραφόταν επειδή ο Ντιέγκο θα είχε βάλει ένα μεγάλο γκολ, θα είχε σηκώσει ένα ακόμη σημαντικό τρόπαιο. Ωστόσο μερικές φορές τα πράγματα στην ζωή δεν είναι δίκαια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 10:00
Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και με τη συμμετοχή εκατοντάδων γυμναστών και μελών του ΑΓΟ γιορτάστηκε η 40χρονη πορεία του Προγράμματος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού «Αθλητισμός Για Όλους».
02/07 @ 14:17
Στο αρχείο της ιστορίας των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ομάδων στον στίβο έχει περάσει και η 11η έκδοσή του, αυτή του 2025, με την Α΄ Κατηγορία να διεξάγεται στη Μαδρίτη και τις Β΄ και Γ΄ στο Μάριμπορ.
01/07 @ 21:47
Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Λαζαρίδη, για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλή προπονητή στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ομίλου.
01/07 @ 16:15
Κάθε δύο χρόνια η Εθνική μας Ομάδα του στίβου καλείται να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο αποτελεί τον «καθρέφτη» του βάθους και της δυναμικής μας σε όλα σχεδόν τα Ολυμπιακά Αγωνίσματα.
01/07 @ 16:07
Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της φετινής χρονιάς για τον κυπριακό στίβο έχει ολοκληρωθεί. Η Εθνική μας Ομάδα δεν κατάφερε να διατηρηθεί στη Β΄ Κατηγορία τού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Β΄ Κατηγορίας, που διεξήχθη στο Μάριμπορ, κατακτώντας τη 14η θέση με 245,5 βαθμούς.
01/07 @ 12:15
Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη πραγματοποιήθηκε η Αθλητική Θεατρική Παράσταση του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους», τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Η φετινή τελική γιορτή του ΑΓΟ συνέπεσε με τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του προγράμματος.
BEST OF THEMASPORTS