Αίτημα για κατασκευή γηπέδου αθλοπαιδιών μπάσκετ / βόλεϊ στην κοινότητα του Δωρού Λεμεσού, συζητήθηκε στη συνάντηση του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ανδρέα Παναγίδη.
Η συνάντηση έγινε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 στα κεντρικά γραφεία του ΚΟΑ και εκ μέρους του Οργανισμού παρέστησαν επίσης ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και η λειτουργός Λουκία Γιαβρή.
Δείτε φωτογραφίες:
Σάλος ξέσπασε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Τάμπερε, όταν ο Ισραηλινός Ίντο Περέτς έκανε χειρονομία αποκεφαλισμού στην κάμερα λίγο πριν από την έναρξη της σκυταλοδρομίας προκαλώντας κύμα οργής στα social media.
Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας έχει περάσει από το βράδυ της Κυριακής, 10 Αυγούστου 2025, και το 28ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, το οποίο φιλοξένησε η Φινλανδία στην πόλη Τάμπερε.
Η Μαρία Ραφαηλίδου χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ20 του Τάμπερε, παίρνοντας την πρώτη θέση στον τελικό της σφαιροβολίας με βολή στα 16,16.
Τη δεύτερη πιο γρήγορη κούρσα της στα 100μ. με εμπόδια, πραγματοποίησε πριν από λίγο (10/08/25) η Ισαμπέλα - Σοφία Μοσέτι, λαμβάνοντας μέρος στην τρίτη ημιτελική σειρά.
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον, τις αθλητικές δραστηριότητες της πατρίδας μας. Για μένα αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρετώ από μικρό παιδί, αλλά αθλητισμός για μένα αποτελεί οποιαδήποτε ατομική και ομαδική αθλητική δραστηριότητα η οποία περικλείει μέσα της, τις αθάνατες αξίες του ολυμπισμού.
Με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση, ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Ανδρέας Γεωργίου, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. με εμπόδια, στα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών–Γυναικών, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 2–3 Αυγούστου 2025 στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού.