Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 στα σετ του Γιάν Λέναρντ Στρουφ στο τουρνουά της Βιέννης.
Πρόκριση με ανατροπή για τον Τσιτσιπά.
Ο 22χρονος τενίστας δυσκολεύτηκε απέναντι στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, αλλά τον λύγισε με ανατροπή, επικρατώντας
2-1 (6-7(3), 6-3, 6-4) στα σετ. Με αποτέλεσμα να προκριθεί στην επόμενη φάση του τουρνουά της Βιέννης. Επόμενο εμπόδιο θα είναι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, που επιβλήθηκε με 2-0 (7-6(6), 6-3) τον Κάρεν Κατσάνοφ. Ο Έλληνας άσος είχε νίκησε με 3-0 τον Βούλγαρο στο Roland Garros.
O Τσιτσιπάς δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση με τον Γερμανό, που πήρε το πρώτο σετ αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλό του. Στη συνέχεια βελτιώθηκε αισθητά το νούμερο 5 στον κόσμο, επέβαλλε τους κανόνες του και στηρίζοντας αρκετά το παιχνίδι του στο σερβίς ισοφάρισε τον αγώνα και δικαία πήρε στη συνέχεια τη νίκη.
Πηγή: Sport-fm.gr
Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή θέλει να κλείσει ο Απόλλωνας, προσθέτοντας και άλλη ποιότητα στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/08 @ 13:38
Τη δεύτερη πιο γρήγορη κούρσα της στα 100μ. με εμπόδια, πραγματοποίησε πριν από λίγο (10/08/25) η Ισαμπέλα - Σοφία Μοσέτι, λαμβάνοντας μέρος στην τρίτη ημιτελική σειρά.
08/08 @ 10:11
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον, τις αθλητικές δραστηριότητες της πατρίδας μας. Για μένα αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρετώ από μικρό παιδί, αλλά αθλητισμός για μένα αποτελεί οποιαδήποτε ατομική και ομαδική αθλητική δραστηριότητα η οποία περικλείει μέσα της, τις αθάνατες αξίες του ολυμπισμού.
06/08 @ 10:34
Με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση, ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Ανδρέας Γεωργίου, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. με εμπόδια, στα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών–Γυναικών, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 2–3 Αυγούστου 2025 στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού.
03/08 @ 22:05
Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε στη μεικτή ζώνη γιατί έκανε απλά ένα άλμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει τέσσερις τραυματισμούς στο δεξί πόδι, όμως θα είναι κανονικά έτοιμος για το Τόκιο
03/08 @ 11:41
Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία, σπάζοντας 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ επί κοντώ σε έναν χρόνο. Από τα 5,93μ. ως τα 6,08μ., η ενός αθλητή που δεν έχει ταβάνι!
03/08 @ 08:22
Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή μετά το ιστορικό του άλμα στα 6,08μ. και την κατάρριψη του Πανελλήνιου ρεκόρ!
BEST OF THEMASPORTS