H Θάλεια Χαραλάμπους έκανε νέο παγκύπριο ρεκόρ στον παγκόσμιο μισό μαραθώνιο.
Η ενημέρωσε από την ΚΟΕΑΣ:
«ΝΕΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΡΕΚΟΡ στον Παγκόσμιο Μισό Μαραθώνιο πέτυχε η Θάλεια Χαραλάμπους με επίδοση 1:14.40 τερματίζοντας στην 75η θέση.
Η Στέλλα Χριστοφορου ήταν 92η με 1:18.42».
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον, τις αθλητικές δραστηριότητες της πατρίδας μας. Για μένα αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρετώ από μικρό παιδί, αλλά αθλητισμός για μένα αποτελεί οποιαδήποτε ατομική και ομαδική αθλητική δραστηριότητα η οποία περικλείει μέσα της, τις αθάνατες αξίες του ολυμπισμού.
Με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση, ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Ανδρέας Γεωργίου, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. με εμπόδια, στα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών–Γυναικών, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 2–3 Αυγούστου 2025 στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού.
Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε στη μεικτή ζώνη γιατί έκανε απλά ένα άλμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει τέσσερις τραυματισμούς στο δεξί πόδι, όμως θα είναι κανονικά έτοιμος για το Τόκιο
Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία, σπάζοντας 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ επί κοντώ σε έναν χρόνο. Από τα 5,93μ. ως τα 6,08μ., η ενός αθλητή που δεν έχει ταβάνι!
Η Έλενα Κουλιτσένκο κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις ύψος, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπόχουμ της Γερμανίας.