Το πετοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης ενημερώνει...
«Αρχίζει σήμερα Παρασκευή το πρωτάθλημα Ο.Π.Α.Π Πετόσφαιρας Αντρών.
Για την πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη ομάδα της Ε.Ν.Π στο ¨ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ¨ .
Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.
Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ σεβόμενη το φίλαθλο κοινό θα μεταδώσει τον αγώνα διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο».
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον, τις αθλητικές δραστηριότητες της πατρίδας μας. Για μένα αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρετώ από μικρό παιδί, αλλά αθλητισμός για μένα αποτελεί οποιαδήποτε ατομική και ομαδική αθλητική δραστηριότητα η οποία περικλείει μέσα της, τις αθάνατες αξίες του ολυμπισμού.
Με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση, ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Ανδρέας Γεωργίου, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. με εμπόδια, στα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών–Γυναικών, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 2–3 Αυγούστου 2025 στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού.
Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε στη μεικτή ζώνη γιατί έκανε απλά ένα άλμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει τέσσερις τραυματισμούς στο δεξί πόδι, όμως θα είναι κανονικά έτοιμος για το Τόκιο
Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία, σπάζοντας 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ επί κοντώ σε έναν χρόνο. Από τα 5,93μ. ως τα 6,08μ., η ενός αθλητή που δεν έχει ταβάνι!
Η Έλενα Κουλιτσένκο κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις ύψος, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπόχουμ της Γερμανίας.