Σημαντικό βήμα στην καριέρα του αποτελεί για τον διεθνή πολύ ταλαντούχο πασαδόρο Κωνσταντίνο Γεωργίου η μεταγραφή του στην ΑΕΚ Αθηνών.
Ο 18χρονος πετοσφαιριστής γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 2002 στο Στρόβολο, αφού εντυπωσίασε στην κουτσουρεμένη χρονιά που πέρασε με την εφηβική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης-έφθασε στο φάϊναλ –φορ του πρωταθλήματος (είχε παρουσία και στην πρώτη ομάδα) αποτέλεσε στόχο ομάδων στην Ελλάδα και κατέληξε τελικά στην «Ένωση».
Ο Γεωργίου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Pre League με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ποντάρουν πάνω του για άνοδο στην Volley League. O διεθνής πασαδόρος έχει παρουσίες στην Εθνική Εφήβων της Κύπρου.
Άρχισε την καριέρα του από τον Εθνικό Λατσιών όπου αποτέλεσε το «αστέρι» της ομάδας και την περσινή σεζόν μετακόμισε στον Άρη Θεσσαλονίκης για να συνεχίσει το οδοιπορικό του στην Ελλάδα στην άλλη «κιτρινόμαυρη» ομάδα την ΑΕΚ Αθηνών.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε ισχύει μέχρι την ολοκλήρωση της Pre League στις 15 Μαϊου 2021.
Πηγή: new.volleyball.org.cy
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον, τις αθλητικές δραστηριότητες της πατρίδας μας. Για μένα αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρετώ από μικρό παιδί, αλλά αθλητισμός για μένα αποτελεί οποιαδήποτε ατομική και ομαδική αθλητική δραστηριότητα η οποία περικλείει μέσα της, τις αθάνατες αξίες του ολυμπισμού.
Με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση, ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Ανδρέας Γεωργίου, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. με εμπόδια, στα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών–Γυναικών, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 2–3 Αυγούστου 2025 στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού.
Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε στη μεικτή ζώνη γιατί έκανε απλά ένα άλμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει τέσσερις τραυματισμούς στο δεξί πόδι, όμως θα είναι κανονικά έτοιμος για το Τόκιο
Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία, σπάζοντας 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ επί κοντώ σε έναν χρόνο. Από τα 5,93μ. ως τα 6,08μ., η ενός αθλητή που δεν έχει ταβάνι!
Η Έλενα Κουλιτσένκο κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις ύψος, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπόχουμ της Γερμανίας.