Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Αλαβές πήρε την πρώτη της φετινή νίκη με το 1-0 σε βάρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ νωρίτερα, η Οσασούνα επιβλήθηκε 2-0 την Θέλτα.
Μετά το κάζο εντός έδρας από την Κάντιθ των 9 παικτών, η Αθλέτικ γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στην La Liga και έμεινε στους τρεις βαθμούς έπειτα από 4 αγώνες. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης για την Αλαβές πέτυχε ο πρώην σέντερ-μπακ της Μίλαν, Ροντρίγκο Ελι, στο 74' με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 86' έμειναν με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Ρουμπέν Ντουάρτε.
Σε ματς που έγινε νωρίτερα, η Οσασούνα νίκησε 2-0 την Θέλτα με γκολ των Αργεντινών, Ρονκάλια και Καλέρι.
Πηγή: Sdna.gr
Ο Άγγλος Παντσεον ανέβασε τον Ακρίτα στην πρώτη κατηγορία, αλλά επειδή δεν έχει το κατάλληλο διπλωμα δεν θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου στη νέα σεζόν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
BEST OF THEMASPORTS