Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τέσσερα φυσιολογικά αποτελέσματα και μία έκπληξη, ολοκληρώθηκαν οι πέντε πρώτοι αγώνες για την Α΄ φάση του κυπέλλου Κύπρου Α΄ και Β΄ κατηγορίας που διεξήχθησαν το βράδυ της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου.

ΑΕΛ, Καρμιώτισσα και Πάφος FC δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα για να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους "16", ενώ την πρόκριση αλλά με λίγο... ζόρισμα πήρε και η Νέα Σαλαμίνα. Η πρώτη έκπληξη στον θεσμό του κυπέλλου φέτος, καταγράφηκε στο "Μακάρειο", όπου η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, κέρδισε τη Δόξα Κατωκοπιάς με 2-1 και την απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των πέντε αποψινών αγώνων:

ΑΕΛ - Ομόνοια Ψευδά 5-0

Σκόρερ: 1-0 ο Μαι?ντεβατς με πλασε? με?σα απο? την περιοχη?. 2-0 ο Ριερα με σουτ λι?γο με?σα απο? την περιοχη?. 24΄ 3-0 για την ΑΕΛ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Αντάμοβιτς. 29΄ Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ, εκτός αγώνα ο Ανδρέας Αβραάμ, στη θέση του ο Γκαζαριάν. 31΄ 4-0 ο Μαϊντεβατς μετά από σέντρα του Ριέρα. 42΄ Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ. Εκτός αγώνα ο τραυματίας Μαϊντεβατς, στη θέση του ο Μηνάς Αντωνίου. 64΄ 5-0 ο Μηνάς Αντωνίου μετά από σέντρα του Ριέρα. Αρχικές ενδεκάδες: ΑΕΛ (Κέρκεζ): Πρόσεκ, Α. Αβραάμ, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς, Ριέρα, Κέρκεζ, Δ. Αβραάμ, Μπουνόζα, Σάντος, Μαϊντεβατς, Μπάμπιτς.

Καρμιώτισσα  Πολεμιδιών - ΘΟΪ Λακατάμιας 4-0

Σκόρερ: 23΄ Μπαργκάν, 38΄ Φράγκος, 47΄, 57΄   / Αρχικές ενδεκάδες: Καρμιώτισσα (Μιχαήλ): Κυριακίδης, Παχίπης, Μπουμπακάρι, Μπαργκάν, Πέρεζ, Καπαρτής, Φράγκος, Σάββα, Μαλεκκίδης, Χρίστου, Νεοφύτου.

Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου - Αχυρώνας Λιοπετρίου 4-1

Σκόρερ: 30΄ Ντανίλο (πέναλτι), 74΄ Ντανίλο, 85΄ Ντανίλο, 90΄+3΄ Κρεχίν / 78΄ Ντόουσον Αρχικές ενδεκάδες: Νέα Σαλαμίνα (Χριστοδούλου): Κίσσας, Σεργίου, Μπαραβίκας, Χριστοφόρου, Νικολάου, Ανδρέου, Μπαϊσσάμα, Βαρέλα, Σιαθάς, Τσιρίνο, Πικής.

ΠΑΕΕΚ Κερύνειας - Δόξα Κατωκοπιάς 2-1

Σκόρερ: 71΄ Αριστοτέλους, 78΄ Φράγκος / 86΄ (Καλό - πέναλτι) Αρχικές ενδεκάδες: Δόξα Κατωκοπιάς (Σακκάς): Παρασκευάς, Πάντιτς, Κόστα, Κωμοδίκης, Κάρλος, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Άδωνη, Καραμόκο, Φιρμίνο, Κίκας.

Αγία Νάπα - Πάφος F.C. 1-5

Σκόρερ: 13΄ / 8΄ Σάιζ, 28΄ Βαλακάρι, 40΄ Βα, 44΄ Μπεριγκό, 50΄ Βαλακάρι. Κόκκινες: 67΄ / Αρχικές ενδεκάδες: Πάφος FC (Τόσακ): Μαννιόν, Κυριάκου, Σάιθ, Αουρέλιο, Βαλεριανός, Φουρ, Έβανς, Βαλακάρι, Μπεριγκό, Βα, Κούζικ.

Οι υπόλοιποι αγώνες της Α΄ φάσης:

Τετάρτη 23/09 (19:00) Ερμής Αραδίππου - Ακρίτας Χλώρακας Κούρης Ερήμης -ΑΕΚ Λάρνακας Άρης - Εθνικός Άχνας Ολυμπιακός - Π.Ο. Ξυλοτύμβου Τετάρτη 30/09 (19:00) Διγενής Μόρφου - Ονήσιλος Σωτήρας Αλκή Ορόκλινης - ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα ** Δεν συμμετέχουν στην Α΄ φάση του Κυπέλλου, οι τέσσερις ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ομόνοια, η Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας. Επίσης, η Ε.Ν. Παραλιμνίου πέρασε στη φάση των "16", ως τυχερή μετά από κλήρωση.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ