Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια με ανακοίνωση της γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έρνεστ Ασάντε.
Αναλυτικά:
«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 31χρονου διεθνούς Γκανέζου μεσοεπιθετικού, Ernest Asante, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τα χρώματα της Al-Fujairah.
Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας δύο χρόνων.
Ο Ernest Asante αγωνίστηκε επίσης στην Al-Hazem των ΗΑΕ, στις ομάδες της Δανίας, FC Nordsj?lland και Stab?k, στη Βελγική, Beveren, ενώ έπαιξε και στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.
Καλωσορίζουμε τον Ernest Asante στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».
Διεξάγεται σήμερα Τρίτη, 20 Μαΐου, στις 19:30 στο «Κίτιον» ο τρίτος τελικός της ECOMMBX Basket League ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και τον Κεραυνό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.
21/01 @ 23:59
Τι... πήραν οι ομάδες.
02/01 @ 22:44
Ο 24χρονος Σλοβάκος κεντρικός Άνταμ Κόπας εντάχθηκε κι επίσημα στο ρόστερ του Οθέλλου.
27/12 @ 12:25
Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στον Ακρίτα Χλώρακας o Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Ήταν από τους Κύπριους παίχτες της ομάδας που ξεχώρισαν στην παρθενική παρουσία της Παφιακής ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Είχε 31 συμμετοχές.
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2023/24 από το Themasports.
31/12 @ 00:00
Ο απολογισμός των μεταγραφών του καλοκαιριού (2023) στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2023/24.
BEST OF THEMASPORTS