Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας της σεζόν 2020-2021 με την Κάρτα Φιλάθλου εδώ και μερικά χρόνια να είναι υποχρεωτική να κατέχει ο κάθε φίλαθλος ομάδας που επιθυμεί να παρευρεθεί στα γήπεδα για να παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδια.
Η πληροφόρηση που έχει το Themasports.com κάνει λόγο πως μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί πέραν των 107 χιλιάδων Καρτών Φιλάθλων.
Μάλιστα δε, λειτουργεί κανονικά και το σύστημα διαδικτυακά για όποιον φίλαθλο θέλει να γίνει κάτοχος κάρτας φιλάθλου.
Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε στη μεικτή ζώνη γιατί έκανε απλά ένα άλμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει τέσσερις τραυματισμούς στο δεξί πόδι, όμως θα είναι κανονικά έτοιμος για το Τόκιο
Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία, σπάζοντας 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ επί κοντώ σε έναν χρόνο. Από τα 5,93μ. ως τα 6,08μ., η ενός αθλητή που δεν έχει ταβάνι!
Η Έλενα Κουλιτσένκο κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις ύψος, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπόχουμ της Γερμανίας.
Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 6.08μ στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στον Βόλο, και έγινε ο 4ος άλτης του επί κοντώ όλων των εποχών.
Καλό Μήνα! Ως συνήθως για μας εδώ στην Κύπρο ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών, ο μήνας που βάζουμε μυαλό και σώμα να λειτουργούν στους πιο χαμηλούς ρυθμούς...