Ακολουθήστε μας στο Google news

Όσο καθυστερεί η ανακοίνωση μεταγραφής από την Ομόνοια για επιθετικό και εξτρέμ, τόσο θα αυξάνεται και η μουρμούρα από τους Ομονοιάτες.

Είναι συχνό φαινόμενο άλλωστε, κάτι παρόμοιο είχε γίνει σε κάποια φάση και πέρσι το καλοκαίρι, όμως στο τέλος δικαιώθηκε ο Λάρκου. Άλλο πέρσι όμως και άλλο φέτος, αφού η Ομόνοια ψάχνει για ενίσχυση σε δύο μόλις θέσεις αυτό το διάστημα. Από την μια είναι ο εξτρέμ με το σήριαλ Ακιντόλα να κρατάει εδώ και καιρό ενώ υπάρχουν και άλλοι μεταγραφικοί στόχοι. Και από την άλλη ένας επιθετικός που θα κάνει την... διαφορά στην γραμμή κρούσης. Ο κόσμος του τριφυλλιού ανησυχεί όμως ο Μπεργκ το τόνισε ξεκάθαρα σε πρόσφατες δηλώσεις του (μετά το φιλικό με Σαλαμίνα) ότι δεν είναι... απεγνωσμένος. « Συνεπώς θα δούμε αν βρούμε κάτι που θα μπορεί να βελτιώσει την ομάδα και τότε σίγουρα θα προχωρήσουμε. Αλλά δεν είναι κάτι που είμαστε απεγνωσμένοι να κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά και με αυτό τον τρόπο δεν έβαλε έξτρα πίεση στον Λάρκου ενώ έδειξε πως εμπιστεύεται πλήρως τους παίκτες που έχει. Ακόμη και σήμερα 12 Αυγούστου ο Μπεργκ σε δηλώσεις του μετά το φιλικό με Δόξα δήλωσε πως είναι άνετος με την ομάδα που έχει και δείχνει πως δεν αγχώνεται για την πορεία του μεταγραφικού προγραμματισμού. Παράλληλα όμως είναι και ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας που ο Λάρκου και η επιτροπή προγραμματισμού δεν έχουν προχωρήσει ακόμη με κάποιες περιπτώσεις. Το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος τελειώνει μέσα Σεπτεμβρίου στην Κύπρου και αρχές Οκτωβρίου σε άλλες χώρες καθυστερεί τις εξελίξεις. Γιατί εάν θέλεις να φέρεις παίκτη από το... πάνω ράφι που λέμε πρέπει να περιμένεις και να κάνεις υπομονή. Και από την στιγμή που ο Μπεργκ έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ που είναι διαθέσιμο τώρα, έτσι και ο Λάρκου με τους συνεργάτες του εξαντλούν όλα τα περιθώρια για να φέρουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ