Η σεζόν στη Formula 1 αρχίζει με το… αριστερό για τον Λιούις Χάμιλτον. Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου Grand Prix στην Αυστρία, ο πιλότος της Mercedes τιμωρήθηκε με ποινή τριών θέσεων επειδή δεν μείωσε ταχύτητα σε κίτρινη σημαία.
Την καταγγελία έκανε η Red Bull και μετά από εξέταση από τους αγωνοδίκες επιβλήθηκε η ποινή που έφερε τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή από την δεύτερη στην πέμπτη θέση. Ο ομόσταβλός του, Βάλτερι Μπότας, απέκτησε πλέον ως pole-man ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για τη νίκη, ενώ πίσω από αυτόν και μπροστά από τον Χάμιλτον θα εκκινήσουν οι Μαξ Φερστάπεν, Λάντο Νόρις και Άλεξ Άλμπον.
Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε στη μεικτή ζώνη γιατί έκανε απλά ένα άλμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει τέσσερις τραυματισμούς στο δεξί πόδι, όμως θα είναι κανονικά έτοιμος για το Τόκιο
Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία, σπάζοντας 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ επί κοντώ σε έναν χρόνο. Από τα 5,93μ. ως τα 6,08μ., η ενός αθλητή που δεν έχει ταβάνι!
Η Έλενα Κουλιτσένκο κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις ύψος, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπόχουμ της Γερμανίας.
Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 6.08μ στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στον Βόλο, και έγινε ο 4ος άλτης του επί κοντώ όλων των εποχών.
Καλό Μήνα! Ως συνήθως για μας εδώ στην Κύπρο ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών, ο μήνας που βάζουμε μυαλό και σώμα να λειτουργούν στους πιο χαμηλούς ρυθμούς...