Ακολουθήστε μας στο Google news

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Ανάμεσα σε άλλα είπε: «Είναι αρκετά δύσκολο να ανεβαίνεις από τη Β΄ στην Α΄ Κατηγορία. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Τη φετινή χρονιά αντιμετωπίζουμε και το άλλο πρόβλημα με τις μεταγραφές αυτή την περίοδο. Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να μπουν σε διαπραγματεύσεις, αφού είναι σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα στα οποία παίζουν. Έστω και με τις δυσκολίες που υπάρχουν όμως, αισιοδοξώ ότι θα γίνει σταδιακά η ενίσχυση». Για τις κινήσεις που ήδη έγιναν και πόσες αναμένεται να γίνουν: «Εκτός από τον Καπαρτή, δεν έχουμε υπογράψει με κανένα νέο ποδοσφαιριστή. Από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ και υπήρχε εκκρεμότητα, έχουμε υπογράψει με τον Ρομό. Περιμένουμε και κάποιες θετικές απαντήσεις. Το πιο πιθανό είναι να αποκτήσουμε ακόμα 10-12 ποδοσφαιριστές. Θα έρθουν κάποιοι ξένοι και θα ενισχυθούμε και με Κύπριους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι ίσως αποκτηθούν ως δανεικοί, ενώ θα είναι και κάποια νεαρά παιδιά της Καρμιώτισσας που θα βρίσκονται στην προετοιμασία». Για το νέο πρωτάθλημα: «Θα παίξει σημαντικό ρόλο το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την UEFA. Θα έχουμε και ένα διάστημα αγώνων των ομάδων μας στην Ευρώπη. Γενικά, είναι πολύ πιεσμένες οι ημερομηνίες».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζίβκοβιτς: «Στον ΠΑΟΚ ήμασταν σαν οικογένεια, αναπνέαμε ο ένας για τον άλλον»-ThemaSports
28/06 @ 17:30

Ζίβκοβιτς: «Στον ΠΑΟΚ ήμασταν σαν οικογένεια, αναπνέαμε ο ένας για τον άλλον»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για τον ΠΑΟΚ, για τους συμπαίκτες του και για τη μεταγραφή του στην Ανόρθωση.

«Να χτίσουμε πνεύμα νικητή, θέλω ο Απόλλωνας να κυριαρχεί»-ThemaSports
28/06 @ 15:13

«Να χτίσουμε πνεύμα νικητή, θέλω ο Απόλλωνας να κυριαρχεί»

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο νέος προπονητής του Απόλλωνα κ. Αντριάν Γκούλα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ανακοίνωσε Γιώργο Χριστοδούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
28/06 @ 14:45

Ανακοίνωσε Γιώργο Χριστοδούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια Αραδίππου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Χριστοδούλου.

Ας δώσουν (και) ονόματα των κακοπληρωτών... -ThemaSports
27/06 @ 08:53

Ας δώσουν (και) ονόματα των κακοπληρωτών...

Περιζήτητος για τα μήντια ήταν στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ο εκπρόσωπος τύπου της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Μάριος Πετρίδης (φωτό).

MONTEΛΟ-ThemaSports
26/06 @ 13:59

MONTEΛΟ

Στην Ανόρθωση πλέον μπαίνουν στα βαθιά με ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας.

«Στον Απόλλωνα ως ελεύθερος ο Babacar Dione»-ThemaSports
26/06 @ 09:52

«Στον Απόλλωνα ως ελεύθερος ο Babacar Dione»

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα πρέπει να θεωρείται ο 27χρονος o δεξιός εξτρέμ Βελγοσενεγαλέζος Babacar Dione ο οποίος στην περσινή σεζόν ήταν στην Λοκομοτίβ Πλοντίβ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ