Ακολουθήστε μας στο Google news

Στη σημερινή της συνεδρία, η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA πήρε μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις: Προκειμένου να βοηθήσει τα Σωματεία σε όλη την Ευρώπη, τα οποία είχαν οικονομικές ζημιές λόγω της Πανδημίας του COVID-19 για να έχουν ευελιξία στην εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων, αποφάσισε όπως: Όλες οι ομάδες που θα αγωνιστούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πρέπει, μέχρι την 31η Ιουλίου να αποδείξουν ότι είναι τακτοποιημένες όλες τους οι οφειλές σε άλλες ομάδες, σε εργοδοτούμενους τους και προς το κράτος. Ουσιαστικά, παίρνουν παράταση ένα μήνα αφού κάθε χρόνο, η ημερομηνία αυτή ήταν η 30η Ιουνίου. Εναρμόνιση μεταγραφικής περιόδου Η προθεσμία εγγραφής ποδοσφαιριστών από τις ομάδες που θα παίξουν στους ομίλους του Champions και του Europa League έχει καθοριστεί στις 5 Οκτωβρίου 2020. Ως εκ τούτου, η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA καλεί όλες τις Ομοσπονδίες μέλη της να υιοθετήσουν ένα εναρμονισμένο τέλος της καλοκαίρινης μεταγραφικής περιόδου, με την ημερομηνία που καθορίζεται, να είναι η 5η Οκτωβρίου 2020. Διαδικασία κλήρωσης προκριματικών Μουντιάλ 2022 Εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA η διαδικασία της κλήρωσης για τα προκριματική του Μουντιάλ 2022. Εκκρεμεί η τελική έγκριση από τη FIFA. Θα σχηματιστούν δέκα όμιλοι, πέντε με έξι ομάδες και πέντε με πέντε ομάδες. Οι δέκα νικήτριες ομάδες θα προκριθούν απευθείας στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022. Οι δέκα ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση μαζί με δύο ομάδες που θα προκριθούν από το Nations League, θα αγωνιστούν σε play-offs μέσω των οποίων, άλλες τρεις ομάδες θα προκριθούν στην τελική φάση του Μουντιάλ. Πηγή: www.cfa.com.cy
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ