Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ανάφερε πως υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα.
Τι είπε:
Για την άνοδο της ομάδας: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, η ομάδα έδειξε ότι ήταν κτισμένη για να εκπληρώσει τους στόχους της».
Για το ρόστερ της ομάδας: «Έχουν ενημερωθεί αυτοί που θα μείνουν στην ομάδα, σίγουρα κάποιοι δεν δέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε και αποχώρησαν. Έμειναν 10-12 ποδοσφαιριστές, δεν θα βιαστούμε για τις προσθήκες, ο προγραμματισμός ξεκίνησε αρχές Μαϊου. Γίνεται έρευνα για πολλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις, σύντομα θα ξεκινήσουν ανακοινώσεις».
Για την απόκτηση νεαρών όπως οι Ψύχας, Σπόλιαριτς, Φράγκος: «Υπάρχουν αρκετοί που μας ενδιαφέρουν, μπορούμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νεαρούς και να πάρουμε πολλά από αυτούς».
Για το στάδιο της προετοιμασίας: «Έχω κάποια σχέση με τις ορεινές περιοχές και αυτή τη στιγμή αναζητούμε ξενοδοχείο για τις 23-30 Ιουλίου».
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.
21/01 @ 23:59
Τι... πήραν οι ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS