Ακολουθήστε μας στο Google news
Απίθανη είναι αυτή τη στιγμή η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο, για την πρώτη αγωνιστική των play-out, που ήταν ορισμένη για το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 20:00.
Ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το κατά πόσο είναι ασφαλής επιλογή η διεξαγωγή του αγώνα, με αποτέλεσμα την επιστολή του Ατρόμητου στη Λίγκα για τις συνθήκες του αγώνα.
Από το μεσημέρι της Πέμπτης διεξάγονται μοριακοί έλεγχοι στην περιοχή και τα αποτελέσματα των διαδικασιών αναμένονται το μεσημέρι της Παρασκευής. Ωστόσο, η πτήση της αποστολής των Περιστεριωτών είναι προγραμματισμένη να πετάξει το πρωί της Παρασκευής και ως εκ τούτου, κανείς δεν θέλει να ρισκάρει μια επιστροφή στην Αθήνα αν τελικά η κυβέρνηση ανάψει... κόκκινο για το ματς.
Για αυτόν τον λόγο, αυτή τη στιγμή δύο είναι τα πιθανά σενάρια.
Αν τελικά το δοθεί το "ΟΚ" για τη σέντρα, τότε ο Ατρόμητος θα πετάξει το απόγευμα της Παρασκευής και το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, καθώς ήδη ομάδες και Λίγκα έχουν συμφωνήσει σε αυτό το ενδεχόμενο, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Αν όμως δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς, τότε είναι πιθανό να διεξαχθεί στο Περιστέρι, όχι όμως εντός Σαββατοκύριακου (αφού είναι αδύνατο η Ξάνθη να προγραμματίσει μία τέτοια μετακίνηση), αλλά εκτός απροόπτου την Τετάρτη (10/6).
Πηγή: www.sport-fm.gr
Ο Νταβίντ Λουίζ με το που βγήκε από το αεροδρόμιο έγινε ένα με τον κόσμο της Πάφου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS