Ακολουθήστε μας στο Google news

O πρόεδρος, Ανδρέας Μουζουρίδης, και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του Κυριάκου Νεοκλέους, πρώην πρόεδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθληιτσμού. Η ΚΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους και την οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Ακολουθεί η συλλυπητήρια ανακοίνωση εκ μέρους του ΚΟΑ: «Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια Νεοκλέους για τον χαμό του πρώην Προέδρου του ΚΟΑ Κυριάκου Νεοκλέους. Ο πρώην Πρόεδρος του ΚΟΑ υπηρέτησε τον τόπο με συνέπεια και ανιδιοτέλεια. Ανθρωπιστής και παιδαγωγός που ενέπνευσε και γαλούχησε χιλιάδες νέους με την προσφορά του στην κυπριακή κοινωνία να είναι καθολικά αποδεκτή. Ο αείμνηστος Κυριάκος Νεοκλέους διετέλεσε για μια πενταετία Πρόεδρος του ΔΣ ΚΟΑ 1983 – 1988, αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό στίγμα στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Ταυτόχρονα η προσφορά του στην παιδεία του τόπου μας θεωρείται μέγιστη. Το όνομα Κυριάκος Νεοκλέους είναι συνυφασμένο με τον κυπριακό αθλητισμό και την πατρίδα μας γενικότερα, για αυτό θα είναι για πάντα στη μνήμη και την καρδιά μας. Οι σημαίες στα κτήρια και στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού θα κυματίζουν μεσίστιες, ενώ το ΔΣ ΚΟΑ θα μελετήσει τρόπους για να τιμήσει δεόντως τη μνήμη του Κυριάκου Νεοκλέους. Λόγω των περιοριστικών μέτρων ο ΚΟΑ αδυνατεί να παραστεί την κηδεία του πρώην Προέδρου και θα αποστείλει στεφάνι». Πηγή: ΚΟΚ
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ