Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, η Βαλένθια είναι πιθανό να 'χτυπήσει' τον Ουρουγουανό σέντερ-μπακ, Ντιέγο Γοδίν, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε στην Ιντερ.
Ο allenatore των Nerazzurri έχει δείξει ότι ενώ το σύστημα του απαιτεί τρεις κεντρικούς αμυντικούς, δεν υπολογίζει τον 34χρονο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Όπως προκύπτει από δημοσίευμα της Il Corriere dello Sport η Βαλένθια θα μπει στο κόλπο για να κάνει δικό για την επόμενη σεζόν τον παίκτη τον οποίο «βλέπουν» επίσης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Ο Γοδίν, που με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιξε σε 389 ματς, φέτος έχει αγωνιστεί μόλις 23 φορές με την Ιντερ.
Πηγή: Sdna.gr
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 6ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan (Ά όμιλος) που θα γίνουν την Τρίτη 22 Απριλίου.
Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στον Ακρίτα Χλώρακας o Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Ήταν από τους Κύπριους παίχτες της ομάδας που ξεχώρισαν στην παρθενική παρουσία της Παφιακής ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Είχε 31 συμμετοχές.