Ακολουθήστε μας στο Google news
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Τζούντο στην κλειστή αίθουσα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες. Για τους άνδρες είχαμε τρεις, μέχρι τα 73, τα 81 και 90 κιλά, ενώ στις γυναίκες είχαμε μόνο μία κατηγορία μέχρι τα 52 κιλά.
Στην κατηγορία μέχρι τα 73 κιλά ανδρών, νικητής αναδείχθηκε ο Φίλιος Αυγουστή του ΤΕΠΑΚ, δεύτερος ο Κώστας Τσίνγκης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ τη τρίτη θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Σταύρου του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Στην κατηγορία μέχρι τα 81 κιλά ανδρών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ανδρέας Παπαπέτρου του Frederick, 2
ος ο Ντιόγκο Σιγκουέιρα επίσης του Frederick, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Θεοχάρης Αϊβαζίδης του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας.
Στην κατηγορία μέχρι τα 90 κιλά ανδρών, πρώτος ο Άριστος Μιχαήλ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, δεύτερος ο Δημήτρης Παλώχης του Πανεπιστημίου Κύπρου και τρίτος ο Ραφαήλ Φιλιππίδης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Στην κατηγορία μέχρι τα 52 κιλά γυναικών , πρώτη η Σοφία Αλεξάνδρου του Πανεπιστημίου Κύπρου, δεύτερη η Γεωργία Κοκκίδη και τρίτη Βασιλική Κουρή.
Ομαδική Βαθμολογία
- Πανεπιστήμιο Κύπρου: 1 χρυσό, 1 Αργυρό 1 χάλκινο
- Frederick University: 1 χρυσό, 1 Αργυρό
- Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο: 1 χρυσό
- Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 1 χρυσό
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 2 Αργυρά, 3 Χάλκινα
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Συνεχίζεται η αγωνιστική κρίση για την Στεάουα Βουκουρεστίου, αφού μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Champions League από την Σκεντίγια, ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/08 @ 08:22
Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή μετά το ιστορικό του άλμα στα 6,08μ. και την κατάρριψη του Πανελλήνιου ρεκόρ!
02/08 @ 23:16
Η Έλενα Κουλιτσένκο κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις ύψος, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπόχουμ της Γερμανίας.
02/08 @ 22:21
Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 6.08μ στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στον Βόλο, και έγινε ο 4ος άλτης του επί κοντώ όλων των εποχών.
01/08 @ 15:05
Καλό Μήνα! Ως συνήθως για μας εδώ στην Κύπρο ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών, ο μήνας που βάζουμε μυαλό και σώμα να λειτουργούν στους πιο χαμηλούς ρυθμούς...
01/08 @ 14:54
Το μέλλον του κυπριακού και του ελλαδικού στίβου προβλέπεται ευοίωνο, αν στηριχθούμε σε αυτά που παρουσίασαν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες των δύο χωρών, στη διήμερη μεταξύ τους «αναμέτρηση» στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία, σε επίπεδο Παίδων – Κορασίδων.
01/08 @ 14:43
Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριές μας θα λαμπρύνουν και φέτος την… κορυφαία γιορτή του κυπριακού στίβου, τα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα 106ο Ανδρών και 68ο Γυναικών, τα οποία θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 2 και 3 Αυγούστου 2025, στο «Τσίρειο» Στάδιο Λεμεσού.
BEST OF THEMASPORTS