Ακολουθήστε μας στο Google news

Το περασμένο Σάββατο (29 Φεβρουαρίου 2020) κατατέθηκε ο θεμέλιος λίγος για το υπό ανέγερση κοινό γήπεδο των τριών Λεμεσιανών ομάδων (Άρη, ΑΕΛ και Απόλλωνα) στο Κολόσσι. Αν και εδώ και αρκετό καιρό, μήνες χρόνια, είναι ένα... κεφάλαιο που «καίει» τον καθένα Λεμεσιανό αυτό το έργο, εντούτοις, από τη μέρα που ξεκίνησαν τα έργα, παρατηρείται να έχει δημιουργηθεί από αξιωματούχους και κόσμο, το τι ονομασία θα έχει αυτό το στολίδι της συμπρωτεύουσας. Αν και όταν μπήκε στην τελική ευθεία για την έναρξη των έργων είχε... εμφανιστεί η ονομασία «Limassol Arena», μετά και από την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου έχει «φουντώσει» το ζήτημα αυτό, το τι όνομα θα έχει τελικά το γήπεδο. Τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ερωτηθείς από κόσμο αλλά και ΜΜΕ, δίνει τις δικές του τοποθετήσεις περί αυτού... Διαβάστε:  Τους έβαλε όλους στην… «ΠΡΙΖΑ» ο Ανδρέας Μιχαηλίδης για την ονομασία του νέου γηπέδου στη Λεμεσό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Το ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ για την ονομασία του γηπέδου Λεμεσού! Τι είπε για Κάρτα Φιλάθλου, ομάδα που «αυτοκτόνησε» και αυτή που «άργησε να ξυπνήσει» Ο καθένας, πάντως, (κυρίως οι φίλαθλοι), λένε το... ΠΙ τους και το ΞΙ τους, για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά ακόμη επίσημες τοποθετήσεις δεν διαβάσαμε, δεν ακούσαμε.  Ούτε από την Κυβέρνηση, ούτε από τα τρία σωματεία που διαχειρίζονται το γήπεδο. Ένα ερώτημα προς όλους τι είναι αυτό που δεν... αρέσει στο «Limassol Arena»; (δεν λέμε ότι συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτό το όνομα). Ποιος, πραγματικά, το έδωσε αυτό το όνομα και αφού έτσι εμπεδώνεται στο μυαλό όλων σιγά - σιγά, γιατί να αλλάξει...; Επίσης, από τη στιγμή που βλέπουμε τα έργα να προχωρούν, το έργο σιγά - σιγά να παίρνει μία μορφή, να γίνεται, είτε εντός του χρόνου που ανακοινώθηκε ότι θα ειναι έτοιμο, είτε εάν θα καθυστερήσει κάπως η ολοκλήρωση του, θεωρούμε άσκοπο, αδικαιολόγητο, λανθασμένο, μετά που δόθηκε κάποια προσδοκία σε όλους ότι θα γίνει το γήπεδο κάποτε, να δημιουργείται από το πουθενά ένα θέμα που έχει να κάνει σχέση με την ονομασία του γηπέδου. Όπως όλοι μαζεύτηκαν έτσι... όμορφα μπροστά από τον θεμέλιο λίθο την 29η Φεβρουαρίου, ας καθίσουν μαζί όλοι αυτοί που πρέπει να αποφασίσουν για την ονομασία του νέου γηπέδου Λεμεσού, να την ανακοινώσουν και να μην αφήσουν να αιωρούνται διάφορα πέρα δώθε και να κλείσει αυτό το κεφάλαιο μία και καλή πριν γίνει «σήριαλ»!
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ