Ακολουθήστε μας στο Google news

LIVE ενημέρωση από το ThemaSports.com, για τον αγώνα στο "Στέλιος Κυριακίδης" ανάμεσα στην Πάφος FC και τον Ολυμπιακό:

90΄+3΄ Λήξη αγώνα στο "Στέλιος Κυριακίδης", Πάφος FC και Ολυμπιακός έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

90΄ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων. 90΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, όταν ο Αζουλάο έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Ρούντκο απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ! 84΄ Εξαιρετική απόκρουση του Ρούντκο σε σουτ του Αγιτέ, κρατάει το 1-1! 83΄ Τρίτη αλλαγή και για τον Ολυμπιακό, ο Κα στη θέση του Μπιλάλ. 82΄ Τρίτη αλλαγή για την Πάφο, ο Γκοντάρτ στη θέση του Καμπράλ. 81΄ Κίτρινη στον Σαμπίνια. 77΄ Δεύτερη αλλαγή για την Πάφο, ο Πανός στη θέση του Φόλπρεχτ. 72΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Αγιτέ στη θέση του Κοφί. 68΄ Κίτρινη στον Σωτηρίου. 67΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για την Πάφο με τον Καμπράλ μετά από ασίστ του Τόρες και 1-1! 64΄ Διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Αρχικά ο Μπιλάλ έκανε το σουτ, αλλά ο Ρούντκο απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης, ο Κοφί σούταρε άουτ. 62΄ Πρώτη αλλαγή για την Πάφο, ο Τόρες στη θέση του Ράκελς. 61΄ Κίτρινη στον Ράκελς. 60΄ Κίτρινη στον Βα. 55΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για τον Ολυμπιακό με αυτογκόλ του Μπεσάρα! Ο Μπιλάλ εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Ρούντκο, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον παίκτη της Πάφου και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1! 54΄ Σουτ από τον Μπιλάλ, η μπάλα άουτ.

46΄ ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45΄ Λήξη Α΄ ημιχρόνου χωρίς σκορ (0-0). 38΄ Έχει την κατοχή της μπάλας η Πάφος και πιέζει στα τελευταία λεπτά. 37΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο μετά από σουτ του Καμπράλ, το οποίο κόντραρε, κατέληξε στο δοκάρι και μετά σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο! 16΄ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Ακόστα στη θέση του τραυματία Ενόχ. 15΄ Πολύ καλή φάση για την Πάφο με τον Ράκελς, ο οποίος σούταρε άουτ από καλή θέση. 12΄ Δυνατό σουτ από τον Κοφί, η μπάλα στο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Αζουλάο, ο οποίος έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ! Σωτήρια προβολή του Κίκο προ του Βα που ήταν έτοιμος να σκοράρει!

1΄ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ.

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος 4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος Πάφος FC (Τόσακ): Ρούντκο, Σιρόκ, Λαφράνς, Αντωνίου, Φιλιώτης, Γουίλιαμς, Φόλπρεχτ, Μπεσάρα, Ράκελς, Βα, Καμπράλ. Ολυμπιακός Λευκωσίας (Χριστοδούλου): Βελλίδης, Ψάλτης, Σαμπίνια, Σωτηρίου, Κίκο, Ενόχ, Βινίσιους, Ροτζέριο, Αζουλάο, Κοφί, Μπιλάλ. Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων... Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, στην προσπάθεια που κάνουν για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση με 16 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στη 10η με 13 και αμφότεροι θα κυνηγήσουν το τρίποντο, με το οποίο θα πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο "Στέλιος Κυριακίδης" και θα ξεκινήσει στις 15:00, ανάμεσα στην Πάφο FC και τον Ολυμπιακό, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta Α΄ Κατηγορίας. Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»-ThemaSports
24/04 @ 20:24

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...-ThemaSports
25/04 @ 13:42

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...

Τα αποτελέσματα των τριών αγώνων που προηγήθηκαν ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα κι Εθνικό...

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ