Βαριά καμπάνα από την Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό!
Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έλεβαν χώρα στο περασμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό! Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του στο αυριανό εντός έδρας ματς με την Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ, κάτι που έχει προκαλέσει σοκ στους ανθρώπους της ομάδας. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 54.001 ευρώ!
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η απόφαση της Ευρωλίγκας, στον Παναθηναϊκό καταλογίζεται «αδυναμίας τήρησης των μέτρων ασφαλείας, ανάμματος καπνογόνων και βεγγαλικών και πράξεων που έδειξαν έλλειψη σεβασμού».
Πηγή: www.sport-fm.gr
Η Εθνική Γεωργίας είναι η μία από τις έξι εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στον Γ’ Όμιλο του FIBA EuroBasket 2025, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.
Η Εθνική Ελλάδας, που αγωνίστηκε με νέα παιδιά ελέω και των απουσιών, ηττήθηκε με το βαρύ 75-58 από το Ισραήλ στην Κύπρο, πληρώνοντας το κάκιστο επιθετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.