Ακολουθήστε μας στο Google news

Αρκετή συζήτηση γίνεται από το βράδυ της Κυριακής (10/11) για την διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου στο ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού διαμαρτύρονται κυρίως για δύο πέναλτι στο 44' και στο 84' και για τις αποφάσεις του Λούκα Σωτηρίου στον πειθαρχικό τομέα. Από την άλλη σοβαρό ήταν και το λάθος του βοηθού Στέλιου Νικήτα στο 31?, που ανέκοψε λανθασμένα ως οφ-σάιντ τον Μιχαΐλοβιτς του ΑΠΟΕΛ, που έβγαινε μόνος… Βλέποντας την φάση του 44ου λεπτού όπου ο Μερκής φαίνεται να κλωτσάει τον Αγκίρε κάτω χαμηλά στο πόδι την συνδέσαμε με μια παρόμοια φάση στο Ανόρθωση-Ομόνοια όταν στο 16ο λεπτό οι πράσινοι είχαν ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Τιάγκο από τον Σελίν. Κοινός παρονομαστής και στα δύο ματς ο Λούκας Σωτηρίου. Δείτε σε βίντεο τις φάσεις: Μετά το 02:10 του βίντεο η φάση στο Ανόρθωση-Ομόνοια: Η φάση στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ - Πηγή βίντεο: 24sportscy: Δείτε επίσης: Στην επικαιρότητα πάλι η κάθοδος ξένων διαιτητών – Ενδιαφέρον η… θέση Παπασταύρου, «Σόφο», Χαμπουλλά, «Τίγρη», «Καραβίδα»… ΠΑΙΖΕΙ… και στην Ελλάδα ατάκα Φανούρη την επόμενη μέρα του ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ – «Ασελγούσε…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) Ο απόηχος για τη διαιτησία του ντέρμπι καλά κρατεί – Το… μπαλάκι που έστειλε ο Απόλλωνας και η απάντηση ΑΠΟΕΛ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για διαιτησία μετά το Απόλλων – ΑΠΟΕΛ – Ζητάει ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές «Θέλετε ξένους διαιτητές; Κανένα πρόβλημα» η ξεκάθαρη απάντηση του ΑΠΟΕΛ – Έντονα ενοχλημένοι οι Πρωταθλητές Αιχμηρή απάντηση σε Πετεβίνο – «Να μας πει πόσες φορές αδικήθηκε ο Απόλλωνας και πόσες ο ΑΠΟΕΛ την τελευταία δεκαετία» Πως θα το ΠΑΕΙ ο Απόλλωνας για ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές… «MOYNTZOYΡΩΣΕ» κι ο Λούκας την ΕΙΚΟΝΑ του – Τι ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ στο «Παλάτι»… ΠΙΕΣΗ στον Γερασίμου – Τι έγινε μετά τη ΛΗΞΗ στο Τσίρειο Στην ατζέντα της Ανόρθωσης η κάθοδος ξένων διαιτητών! – Αναφορά για τους τραυματισμούς των Ράγιος και Βασιλακάκη ENOXΛΗΜΕΝΟΙ απο Cytavision…
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ