Ακολουθήστε μας στο Google news

Όταν έκριναν με τον Πέτρο Κονναφή ότι «κάηκε», πριν καν προσαρμοστεί, ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς, έκαναν τον ελιγμό με την επαναφορά του Σωφρόνη Αυγουστή.

Παρόλα αυτά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Αντίθετα παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται χειρότερη, αφού η ομάδα δεν καταφέρνει να σηκώσει κεφάλι. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης διανύει την πιο δύσκολη περίοδο, στα 7,5 χρόνια που ηγείται της ποδοσφαιρικής εταιρίας. Δεν διαρρέει ότι σκέφτεται να λάβει οποιεσδήποτε αποφάσεις ή μέτρα, με σκοπό την αλλαγή της κατάστασης. Του προσάπτουν πολλοί, ότι είναι υπερβολική η εμπιστοσύνη που δείχνει στον Πέτρο Κονναφή, αφού αυτός φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, για το κακό χτίσιμο της ομάδας το καλοκαίρι. Θυμίζουμε ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου είχε παραιτηθεί μετά την αποπομπή Βουκομάνοβιτς και την επαναφορά Σωφρόνη, αλλά του είπε ο Κίρζης «να μην πας πουθενά». Ο ίδιος ο πρόεδρος του Απόλλωνα το γνωστοποίησε, κατά την παρουσίαση του Αυγουστή. Για το ότι «επιβάλλεται» να αποχωρήσει από το Κολόσσι ο Κονναφής, δεν το γράφουν μόνο αυτοί που το «φώναζαν» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το Καλοκαίρι. Το έχουν υιοθετήσει ακόμα κι οπαδοί, που έλεγαν πριν δυο μήνες, «περιμένετε να αρχίσει το πρωτάθλημα και μετά να κρίνουμε πιο αυστηρά τον σχεδιασμό του Κονναφή». Ο τελευταίος έκανε κι ένα άλλο λάθος επικοινωνιακά. Στη συνάντηση γνωριμίας των δημοσιογράφων με τον Βουκομάνοβιτς στο Κολόσσι, «έβγαλε» απ’ το στόμα του την…περιβόητη κουβέντα ότι «το ρόστερ είναι υπερπλήρες». Το κακό για τους Νίκο Κίρζη, Πέτρο Κονναφή και Σωφρόνη Αυγουστή, είναι ότι είναι λίγο μακριά ο Γενάρης. Μόνο αν στους επόμενους δυο μήνες, η ομάδα αντιστρέψει την παρούσα προβληματική εικόνα και μείνει σε τροχιά διεκδίκησης ευρωπαικού εισιτηρίου, τότε θα αποκτήσει μεγάλη σημασία ο εμβολιασμός του Γενάρη. Πόλυς Χαραλάμπους
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ