"Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά την πρωταθλήτρια μας στην Ποδηλασία Άντρια Χριστοφόρου, για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.
Η πρωταθλήτρια μας οριστικοποίησε την πρόκρισή της στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου, με βάση τη βαθμολογική κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
Μετά και την πρόκριση της Άντριας, έγιναν έντεκα οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Τόκιο 2020.
Ο ΚΟΑ συγχαίρει επίσης τον προπονητή της Άντριας, Μιχάλη Χατζηιωάννου, την οικογένεια της και την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας".
Θα μας τρελάνει ο Εμμανουήλ Καραλής! Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο και πίεσε αδιανόητα τον θρυλικό Ντουπλάντις μέχρι τέλους για το χρυσό!
Η νεαρότερη εκπρόσωπός μας στο 20ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών, και δεύτερη νεαρότερη στα προκριματικά τής σφυροβολίας γυναικών, ολοκλήρωσε το πρωινό της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου 2025, την πρώτη παρουσία της στη μεγαλύτερη γιορτή τού κλασικού αθλητισμού.
Την 30ή θέση στα προκριματικά τού άλματος σε μήκος, κατέλαβε πριν από λίγο η Φίλιππα Φωτοπούλου, στο 20ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο άρχισε σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου 2025, στο Τόκιο.