Θέση στην οκτάδα του τουρνουά της Βασιλείας έκλεισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-7(4), 6-2, 6-4 του Ρικάρντας Μπεράνκις από τη Λιθουανία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά.
Αυτός θα είναι ο 13ος προημιτελικός για τον Τσιτσιπά τη φετινή σεζόν.
Ο 21χρονος τενίστας προσπέρασε τον Μεντβέντεφ που είχε 12 και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικές λίστας. Αυτή ήταν η 47η νίκη για τον Τσιτσιπά που έχει κατακτήσει φέτος δύο τίτλους.
Στα προημιτελικά ο ημιφιναλίστ του Australian Open θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φίλιπ Κραΐνοβιτς - Φάμπιο Φονίνι.
Ο Ιταλός πάντως έχει μεγάλο κίνητρο, αφού κυνηγά την πρόκριση για το ATP Final του Λονδίνου.
Ο Τσιτσιπάς που στοχεύει στον πρώτο του ATP 500 τίτλο μπορεί να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ρότζερ Φέντερερ.
Ο Ελβετός θρύλος κυνηγά στη Βασιλεία τον πέμπτο σερί τίτλο του και 10ο συνολικά.
Πηγή: sdna.gr
Θα μας τρελάνει ο Εμμανουήλ Καραλής! Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο και πίεσε αδιανόητα τον θρυλικό Ντουπλάντις μέχρι τέλους για το χρυσό!
Η νεαρότερη εκπρόσωπός μας στο 20ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών, και δεύτερη νεαρότερη στα προκριματικά τής σφυροβολίας γυναικών, ολοκλήρωσε το πρωινό της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου 2025, την πρώτη παρουσία της στη μεγαλύτερη γιορτή τού κλασικού αθλητισμού.
Την 30ή θέση στα προκριματικά τού άλματος σε μήκος, κατέλαβε πριν από λίγο η Φίλιππα Φωτοπούλου, στο 20ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο άρχισε σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου 2025, στο Τόκιο.