Ακολουθήστε μας στο Google news
Ομιλία Νταμπίζα: Αποχαιρέτησε τους «πράσινους» ο τέως τεχνικός διευθυντής.
Βρέθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» προκειμένου να μιλήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα της α’ ομάδας, καθώς και σε προπονητές/παίκτες της Ακαδημίας.
Ο Νίκος Νταμπίζας ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία, ενώ επεσήμανε ότι μπήκαν οι βάσεις για την επιστροφή στην «κανονικότητα».
«Δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας, ήταν μία απόφαση της διοίκησης. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για το καλό του συλλόγου. Κάθε απόφαση που πήρα, την πήρα για το καλό του Παναθηναϊκού.
Αναγνωρίζω ότι έκανα λάθη, ίσως να έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις πιο γρήγορα, ίσως δεν θα έπρεπε να έχω δύο καρπούζια σε μία μασχάλη. Όμως, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.
Εσείς πρέπει να συνεχίσετε δυνατοί και ενωμένοι, όπως ήσασταν πάντα και να πετύχετε τους στόχους σας. Στο διάστημα που είμαι εδώ, προσπάθησα να έχετε τις καλύτερες συνθήκες και να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά.
Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός ότι με εξαίρεση μία μικρή περυσινή οφειλή, δεν υπάρχουν εκκρεμότητες της διοίκησης.
Πηγή: www.sportime.gr
Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας για την 3η αγωνιστική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
BEST OF THEMASPORTS