Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ήττα με 3-0 άρχισε τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας από τη Σλοβακία στη σημερινή πρεμιέρα για τον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

Η Κύπρος δυστυχώς ολοκλήρωσε τον αγώνα με οκτώ ποδοσφαιριστές και αυτή η εξέλιξη, φυσιολογικά ανέτρεψε τις ισορροπίες από σχετικά νωρίς, καθώς δεχτήκαμε δύο τέρματα (41' και 45') από ισάριθμα πέναλτι που έφεραν και δύο αποβολές στις παραβάσεις που κατελόγισε ο διαιτητής. Στο 40ο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μάριος Κοκκινόφτας και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αποβλήθηκε επίσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές, κυνήγησε το γκολ και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να το πετύχει, ενώ δεν διέτρεξε σοβαρούς κινδύνους η εστία του Χρυσοστόμου. Στο 85ο λεπτό αποβλήθηκε και ο Ανδρέας Γεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τρίτο γκολ των Σλοβάκων ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Σημειώνουμε και την αναγκαστική αλλαγή που έγινε στο 35ο λεπτό λόγω τραυματισμού του Πέτρου Φωκά. Ανεξάρτητα από την ήττα και τις αποβολές, απομένουν δύο ακόμη αγώνες και η Εθνική μας συνεχίζει να κυνηγά το καλύτερο. Κύπρος: Χρυσοστόμου, Φωκάς (35' Γιαννακόπουλος), Κοκκινόφτας, Κωστής, Φότι, Μαρνέρος, Κοτσώνης (71' Χρίστου), Ποντικού (46' Φασουλιώτης), Ζευκή (64' Α. Γεωργίου), Λοϊζου (46' Σάββα). Στον άλλο σημερινό αγώνα του 5ου ομίλου, η Γαλλία στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας νίκησε με 8-0 το Γιβραλτάρ. Η Κύπρος στις 25 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία και στις 28 Οκτωβρίου το Γιβραλτάρ. Όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας θα διεξαχθούν στο Στάδιο ΓΣΖ. Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι στο πιο κάτω βίντεο: Από ιστοσελίδα ΚΟΠ
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ