Εκτός εαυτού η Κύπρια πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε- και δεν ήθελε κιόλας- να κρύψει το θυμό της μετά τον τελικό των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ.
Κακό το αποτέλεσμα για το «Κυπριακό δίδυμο» (Τραίκοβιτς και Ορτέγα) που προπονούνται με τον Αντώνη Γιαννουλάκη στη Λευκωσία, με τον Κύπριο αθλητή να χτυπά σε εμπόδιο και να χάνει το ρυθμό του, ενώ ο Ισπανός συναθλητής του εμποδίστηκε από τον Τζαμαϊκανό αθλητή που έπεσε και του στέρησε σίγουρα ένα μετάλλιο.
Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε βίντεο στο tothemaonline.com, πατώντας ΕΔΩ.
Θα μας τρελάνει ο Εμμανουήλ Καραλής! Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο και πίεσε αδιανόητα τον θρυλικό Ντουπλάντις μέχρι τέλους για το χρυσό!
Η νεαρότερη εκπρόσωπός μας στο 20ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών, και δεύτερη νεαρότερη στα προκριματικά τής σφυροβολίας γυναικών, ολοκλήρωσε το πρωινό της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου 2025, την πρώτη παρουσία της στη μεγαλύτερη γιορτή τού κλασικού αθλητισμού.
Την 30ή θέση στα προκριματικά τού άλματος σε μήκος, κατέλαβε πριν από λίγο η Φίλιππα Φωτοπούλου, στο 20ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο άρχισε σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου 2025, στο Τόκιο.