Την πρόκριση του στον τελικό των 110μ. μετ’ εμποδίων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται στην Ντόχα, εξασφάλισε απόψε ο Μίλαν Τραϊκοβιτς, ο οποίος εξασφάλισε και το όριο για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!
Η επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΕΑΣ:
"Την πρόκριση στον τελικό με καλύτερη φετινή επίδοση και Ολυμπιακό όριο εξασφάλισε ο Milan Trajkovic.
Συμμετείχε στη 3η ημιτελική σειρά και ήταν 2ος με 13.29".
Δείτε την κούρσα του Τραϊκοβιτς στο πιο κάτω βίντεο:
Μεγάλη επιτυχία για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής σημειώθηκε στο 18ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων (EYOF) «Skopje 25», που διεξάγεται στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας από τις 20 έως τις 26 Ιουλίου 2025.
Την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο 18ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων επισκέφθηκε την Παρασκευή (25/07) ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σερβία και στη Βόρεια Μακεδονία κ. Ανδρέας Φωτίου.
Ο Γιάννης Αντωνίου έκανε αυτό που κανείς Κύπριος δεν είχε καταφέρει ξανά: κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του κυπριακού τζούντο σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες!
Ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες των δεκαεννιά (19) αθλητών και αθλητριών στον στίβο, τζούντο, σκοποβολή, κολύμβηση, τάεκβοντο, ποδηλασία, επιτραπέζια αντισφαίριση και μπάντμιντον κατά την τέταρτη αγωνιστική μέρα του 18ο Ευρωπαϊκού Ολυμπιακού Φεστιβάλ Νέων.