Ακολουθήστε μας στο Google news
Με το πέρας του αγώνα Σούπερ Καπ, ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ, μιλώντας στην κάμερα του Alpha ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ, τα πρώτα του λόγια ήταν τα εξής:
«Είμαι πολλά χρόνια είμαι εδώ, νιώθω Κύπριος».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ από το 2007, δηλαδή εδώ και 12 χρόνια, βρίσκεται στην Κύπρο.
Το καλοκαίρι του 2007 ήρθε στην Κύπρο, όπου ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στην ΑΕΛ μέχρι το 2011, ενώ από το 2011 μέχρι το 2014 ήταν στο δυναμικό του Άρη Λεμεσού.
Έπειτα, ως προπονητής, δούλεψε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, όπου από πέρσι ανέλαβε την ανδρική ομάδα.
Σε ότι αφορά το θέμα της Κυπριακής υπηκοότητας, από όσο μαθαμε, ο ίδιος έκανε τις διαδικασίες εδώ και αρκετούς μήνες. Χωρίς να δει το φως της δημοσιότητας μία τέτοια εξέλιξη, τελικά, ο Ντούσαν Κέρκεζ σχεδόν περίπου εδώ και ένα χρόνο έχει την Κυπριακή υπηκοότητα. Το σημαντικό, πλέον, είναι κάτοχος Κυπριακής υπηκοότητας, γι' αυτό και η δήλωση του μετά το παιχνίδι Σούπερ Καπ.
Διαβάστε:
Κέρκεζ: «Με κάθε σεβασμό στον ΑΠΟΕΛ…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τις 36 ομάδες της league phase του Champions League, μετά την ολοκλήρωση των playoffs.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
BEST OF THEMASPORTS