Ακολουθήστε μας στο Google news
Κανείς δεν έχει ενημερώσει πότε θα είναι έτοιμος ο Λιονέλ Μέσι και απέφυγε να το κάνει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφήνοντας την ανησυχία για τους τραυματισμούς του να μεγαλώνει.
Τραυματίστηκε 5 Αυγούστου, την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του και έκτοτε έπαιξε μόνο δύο φορές αλλαγή και μία ξεκίνησε βασικός.
Αυτήν την τελευταία φορά στο 2-1 επί της Βιγιαρεάλ τραυματίστηκε εκ νέου. Τώρα το πρόβλημα ήταν μία διάταση προσαγωγού, αλλά τόσο ο Λιονέλ Μέσι, όσο και η Μπαρτσελόνα, φοβούνται μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά, καθώς φέτος εμφανίζεται ευπαθής.
Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Μπάρτσα δεν ανέφερε το πότε θα είναι έτοιμος ο ηγέτης της, καθώς άπαντες περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχτεί αυτή τη φορά το πρόβλημα.
Το ίδιο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε που στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς του Σαββάτου στη Χετάφε (17:00), απλά εξήγησε ότι ούτε εκείνος ξέρει:
«Δεν το γνωρίζω ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε το πώς θα λειτουργήσει την επόμενη βδομάδα».
Πηγή: gazzetta.gr
Διαβάστε όλα όσα είπε διάσκεψη Τύπου της Ομόνοιας ο Μπεργκ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με την Wolfsberger.…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
BEST OF THEMASPORTS