Ακολουθήστε μας στο Google news
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η Ομόνοια παρουσιάζει δηλώσεις του προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ, για το πρωινό φιλικό παιχνίδι με τον Άρη...
«Τα σχόλιά του για το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη κατέθεσε ο κ. Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα.
Ποια συμπεράσματα βγάλατε από το φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη;
«Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι για τους παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά. Πιστεύω πως χρειάζονται τα αγωνιστικά λεπτά και όχι μόνο τις προπονήσεις. Φυσικά, προπονούνται όλοι πολύ καλά, αλλά σήμερα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα δεύτερης κατηγορίας όπως είναι ο Άρης. Ήταν ένας ανταγωνιστικός αγώνας και τα συμπεράσματα που βγάλαμε είναι θετικά. Το αποτέλεσμα, φυσικά, δεν είναι το πιο σημαντικό, όμως είναι πάντα καλό να κερδίζεις και να σκοράρεις. Όπως έχω πει το πιο θετικό για εμένα είναι πως πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν αγωνίζονται τόσο συχνά».
Πόσο χρήσιμο ήταν το παιχνίδι για εσάς λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος;
«Ήταν πάρα πολύ χρήσιμο. Οι παίκτες το είχαν ανάγκη, πήγαν αρκετά καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι στο σημερινό παιχνίδι».
Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Πάφος FC;
«Ναι, πλέον αρχίζουμε την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα μας. Η Πάφος, απέκτησε αυτό το καλοκαίρι κάποιους ποιοτικούς παίκτες, είναι καλή ομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Φυσικά, είμαστε χαρούμενοι με την παρουσία μας στα πρώτα παιχνίδια του πρωτάθληματος και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Γνωρίζουμε πως πάμε καλά, αλλά υπάρχουν και πράγματα τα οποία χρειάζονται βελτίωση. Πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, την οποία έχουμε μέχρι σήμερα».
Διαβάστε όλα όσα είπε διάσκεψη Τύπου της Ομόνοιας ο Μπεργκ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με την Wolfsberger.…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
BEST OF THEMASPORTS