Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε από τη FIFA κορυφαίος προπονητής της σεζόν και... χάρισε το βραβείο στους παίκτες του.
Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ έδειχνε να αγωνίζεται για να συγκρατήσει τα συναισθήματά του, όπως υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της FIFA, κρατώντας στα χέρια του το βραβείο Τhe Best, ως ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο για το 2019.
«Είμαι αυτός που είμαι λόγω των παικτών μου, αλλά ως πρόσωπο, είμαι αυτός που είμαι λόγω της οικογένειάς μου. Και είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτούς. Είναι τα πάντα για εμένα. Σέβομαι πολύ τους δύο αντίπαλους προπονητές. Αυτό που έκανε ο Ποκετίνο το περασμένο έτος ήταν τόσο εξαιρετικό. Πολλές φορές όταν δεν κερδίζεις τίτλο, οι άνθρωποι δεν σε θυμούνται, αλλά ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακός. Έχει χτίσει την ομάδα του βήμα προς βήμα, διατηρώντας την, ενωμένη. Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τι μπορώ να πω; Έχει κερδίσει τόσους τίτλους, ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες του. Είναι τόσο εξαιρετικός. Είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω αντιμετωπίσει. Ήταν τιμή να συναγωνιστώ μαζί τους», τόνισε ο Κλοπ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της FIFA.
Πηγή: Sdna.gr
Την απόκτηση του Πολωνού μέσου, Πάτρικ Λίπσκι ανακοίνωσε η Freedom24 Krasava Ένωση Νέων Ύψωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
BEST OF THEMASPORTS