Ακολουθήστε μας στο Google news
Έξαλλος με ορισμένους οργανωμένους ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος προειδοποίησε πως στο επόμενο περιστατικό θα κλείσει τη θύρα τους και θα τους επιτρέψει τα εισιτήρια!
Σε μία πολύ βαριά κατηγορία προέβη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε πως ορισμένοι οργανωμένοι οπαδοί έκλεβαν τα εισιτήρια φίλων των «πράσινων» και μάλιστα μερικοί εξ αυτών ήταν οικογενειάρχες, με αποτέλεσμα να προειδοποιήσει πως στο επόμενο περιστατικά θα κλείσει τη θύρα τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ και τους επιστρέψει τα εισιτήρια.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV:
«
Το να ακούμε πως ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση ήταν και ο σκοπός μας. Αυτό θέλαμε να κάνουμε προκειμένου να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έκαναν τον Παναθηναϊκό να είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ευρώπη.
Δυστυχώς, όμως, για ακόμη μια φορά, αμαυρώθηκε η εικόνα με κάποια περιστατικά και θα ήθελα περισσότερο να σταθώ σε αυτό το σημείο. Είναι εδώ και πολλά χρόνια που προσπαθούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα, όπου άνθρωποι από τη Θύρα 13 χτυπούν κόσμο που έρχεται με τις οικογένειές του στο γήπεδο, να τους παίρνουν τα εισιτήρια, να σπάνε πόρτες και να μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, έχουμε αλλάξει όλες τις εταιρείες σεκιούριτι που υπάρχουν στην Ελλάδα και ως τώρα καμία από αυτές δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί σε αυτό.
Δυστυχώς, η αστυνομία και η Πολιτεία σφυρίζουν αδιάφορα σε κάτι τέτοιο. Προσπαθούμε μόνοι μας να σταματήσουμε αυτό το φαινόμενο ώστε να έρθει ο οικογενειάρχης στο γήπεδο με τα παιδιά του και να περάσει καλά. Πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι πως εμένα δεν θα με διώξουν από τον Παναθηναϊκό, εγώ θα τους διώξω.
Φώναξα όλους τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού, δεν έχει σημασία αν είναι… οι δεξιοί, οι αριστεροί, οι μεσαίοι ή οπουδήποτε είναι χωρισμένοι. Τους φώναξα όλους και τους εξήγησα πως σε ένα πρώτο περιστατικό θα κλείσω τη Θύρα 13 και θα τους επιστρέψω τα εισιτήρια. Και πόσω μάλλον όταν αυτό γίνεται σε ένα τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό και στη μνήμη δύο ανθρώπων που έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό σε αυτό το σκαλοπάτι στην Ευρώπη.
Ενδεχομένως αυτό να μην έχει φτάσει σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, γι’ αυτό θέλω να το δηλώσω δημοσίως και ξεκάθαρα ότι την επόμενη φορά που θα υπάρξουν τέτοιου είδους περιστατικά, είτε να σπάνε πόρτες, είτε να χτυπούν κόσμο του Παναθηναϊκού, θα κλείσω τη Θύρα 13, θα τους δώσω πίσω τα εισιτήρια και δεν θα τους επιτρέψω ξανά την είσοδο στο γήπεδο. Η βία και η τρομοκρατία σε κάθε της μορφή δεν επιτρέπεται στον Παναθηναϊκό, δεν είναι αποδεκτή και αυτό θα γίνει πράξη, είτε το θέλουν, είτε όχι!»
Πηγή: Sport-fm.gr
Χωρίς ήττα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των ευρωπαίων μας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/07 @ 23:10
Την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο 18ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων επισκέφθηκε την Παρασκευή (25/07) ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σερβία και στη Βόρεια Μακεδονία κ. Ανδρέας Φωτίου.
25/07 @ 22:27
Ο Γιάννης Αντωνίου έκανε αυτό που κανείς Κύπριος δεν είχε καταφέρει ξανά: κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του κυπριακού τζούντο σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες!
25/07 @ 13:36
Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:
25/07 @ 10:11
Ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες των δεκαεννιά (19) αθλητών και αθλητριών στον στίβο, τζούντο, σκοποβολή, κολύμβηση, τάεκβοντο, ποδηλασία, επιτραπέζια αντισφαίριση και μπάντμιντον κατά την τέταρτη αγωνιστική μέρα του 18ο Ευρωπαϊκού Ολυμπιακού Φεστιβάλ Νέων.
25/07 @ 09:07
Η παγκόσμια Εθνική πόλο Γυναικών επέστρεψε από τη Σιγκαπούρη. Τι δήλωσαν Χάρης Παυλίδης και Ελευθερία Πλευρίτου.
24/07 @ 19:04
Ο θρυλικός παλαιστής του WWE, Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan), πέθανε σήμερα σε ηλικία 71 ετών στο σπίτι του στο Κλίαργουοτερ της Φλόριντα, από καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
BEST OF THEMASPORTS