Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μισέλ Πλατινί ετοιμάζεται για το μεγάλο... come back στο χώρο του ποδοσφαίρου!
Στις 7 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η τιμωρία που είχε επιβληθεί στον πρώην πρόεδρο της UEFA για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο διαφθοράς.
Ο Πλατινί είχε καθαιρεθεί από την θέση του και είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση με το ποδόσφαιρο, αν και ο ίδιος ουδέποτε παραδέχθηκε την ενοχή του σχετικά με πιθανή παράτυπη πληρωμή του από τον πρώην πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, την περίοδο που εργαζόταν ως σύμβουλος του.
Η αρχική ποινή που επιβλήθηκε στον Πλατινί, το 2015, ήταν αποκλεισμός οκτώ ετών, που στη συνέχεια μειώθηκε σε τέσσερα.
Και καθώς απομένει λιγότερος από ένας μήνας για να λήξει η τιμωρία του 64χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο ίδιος φαίνεται πως ετοιμάζει δυναμικά την επιστροφή του.
Άλλωστε, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει ως παράγοντας από κάποιο πόστο.
Τι θα κάνει, λοιπόν, ο Πλατινί;
Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, στην UEFA και στην FIFA «φοβούνται» πως ο Γάλλος θα έχει σημαντικό ρόλο στην ECA (Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων) στο πλευρό του Αντρέα Ανιέλι.
Ο πρόεδρος της Γιουβέντους είναι και πρόεδρος της ECA και ο Πλατινί θα κληθεί να αναλάβει ένα πόστο σε μια περίοδο που υπάρχουν σενάρια για τη δημιουργία της κλειστής ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας.
«Ο Μισέλ μετρά τις ώρες για την επιστροφή του, για να γυρίσει και να καθαρίσει το όνομά του» αναφέρει άνθρωπος στο στενό περιβάλλον του.
Πηγή: sdna.gr
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της ιστοσελίδα μας, ThemaSports από την τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού (Πέμπτη, 14/8) επαναληπτικού κόντρα στην Αράζ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
BEST OF THEMASPORTS