OMONOIA: Η αποστολή για Αράζ

OMONOIA: Η αποστολή για Αράζ

Η Ομόνοια ενημερώνει για την αποστολή του αγώνα με την Αράζ, στο ΓΣΠ.

"Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (14/08, 20:00) αγώνα απέναντι στην Αράζ Ναξιβάν για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Έιτινγκ, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Στεπίνσκι, Χατζηγιοβάννης, Εβάντρο, Μάριτς, Μασούρας, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Εράκοβιτς, Λοΐζου, Νεοφύτου, Κωνσταντινίδης.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV."

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από πού θα δείτε τα τρία ματς του Κυπριακού πρωταθλήματος και τον τελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός! (ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 21/02)

Από πού θα δείτε τα τρία ματς του Κυπριακού πρωταθλήματος και τον τελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός! (ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 21/02)

Τα τρία ματς για την 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, καθώς και το τελικός κυπέλλου στο μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ξεχωρίζουν από το σημερινό (21/02) πλούσιο πρόγραμμα των αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων.