Ακολουθήστε μας στο Google news
O πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης και της Πάφου, Γιάν Κόπριβετς, βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική... στέγη.
Ο Σλοβένος, συνεχίζει την καριέρα του στη Σκωτία και συγκεκριμένα στην Κίλμαρνοκ. Mάλιστα, πριν πάρει την απόφαση για να πάει στη χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου, ρώτησε τον συμπατριώτη του, Άντραζ Στρούνα, που πέρασε από την Ανόρθωση, καθώς αγωνίστηκε στη Χαρτ.
Με δηλώσεις του ο Κόπριβετς, τόνισε πως «Η ευκαιρία να συμμετάσχω στην Κίλμαρνοκ είναι πραγματικά συναρπαστική και έχω ακούσει καλά πράγματα για την ομάδα και το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο».
Δείτε φωτογραφία:

Ο ΑΠΟΕΛ παίζει το τελευταίο του χαρτί για την ελπίδα της τέταρτης θέσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.
21/01 @ 23:59
Τι... πήραν οι ομάδες.
02/01 @ 22:44
Ο 24χρονος Σλοβάκος κεντρικός Άνταμ Κόπας εντάχθηκε κι επίσημα στο ρόστερ του Οθέλλου.
27/12 @ 12:25
Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στον Ακρίτα Χλώρακας o Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Ήταν από τους Κύπριους παίχτες της ομάδας που ξεχώρισαν στην παρθενική παρουσία της Παφιακής ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Είχε 31 συμμετοχές.
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2023/24 από το Themasports.
31/12 @ 00:00
Ο απολογισμός των μεταγραφών του καλοκαιριού (2023) στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2023/24.
BEST OF THEMASPORTS