Ακολουθήστε μας στο Google news
Συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη για το θέμα του προπονητή έχει ο Άγγελος Χαριστέας, με την περίπτωση Γκούτι να ναυαγεί για τους «κιτρινόμαυρους». Πάει για το plan b ο Άρης.
Τον «εκλεκτό» που θα αντικαταστήσει τον Σάββα Παντελίδη, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αναζητά εκ νέου ο Άρης, με τον Άγγελο Χαριστέα να έχει στο μυαλό πλέον το plan b..
Μάλιστα, στη συνάντηση που έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη, για να ξεκαθαρίσει το θέμα, έχει στην ατζέντα του μία από τις περιπτώσεις να που σύμφωνα με πληροφορίες σε προχωρημένο στάδιο.
Ωστόσο, αυτή δεν είναι πια η επιλογή Γκούτι, η οποία δεν θα προχωρήσει. Στον Άρη, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και κατέληξαν στο ότι η περίπτωση του Ισπανού είναι απαγορευτική για τα δεδομένα της ομάδας και του πρωταθλήματος, αφού αξιώνει πολλά χρήματα. Οι δύο ομάδες έχουν απόσταση που δεν μπορεί να γεφυρωθεί, ενώ ο Ισπανός θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στην πατρίδα του.
Επιπλέον, φαίνεται πως ο Χαριστέας έχει ψηλά στη λίστα του και προπονητή από την Γερμανία που δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί άμεσα.
Πηγή: Sport-fm.gr
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει στις 20:00 την Αράζ στο ΓΣΠ, για τον επαναληπτικό αγώνα για τον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS