Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι ευχές της Ανόρθωσης στον Ελλαδίτη κόουτς, Μάνο Μανουσέλη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και τους Shangai Sharks του Γιάο Μινγκ.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός είχε έρθει στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2018 και δίδαξε στο καμπ της Ανόρθωσης με την ομάδα της Αμμοχώστου να μην τον ξεχνά και ουσιαστικά να τον αποθεώνει για την μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
🏀Ευχόμαστε τα καλύτερα στον κόουτς Μάνο!
Στην Κίνα, ως βοηθός προπονητής στους Shanghai Sharks θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Έλληνας προπονητής, Μάνος Μανουσέλης, ο οποίος έχει διδάξει στα καμπ που έχει πραγματοποιήσει η Ανόρθωση και που ένα μεγάλο ποσοστό της προόδου που παρουσιάζει το σωματείο μας, στην ανάπτυξη, οφείλεται στις διδαχές του!
Ολάκερο το καλαθοσφαιρικό οικοδόμημα του σωματείου μας, εύχεται τα καλύτερα στον κόουτς Μάνο Μανουσέλη, απέναντι στη νέα πρόκληση της σπουδαίας του καριέρας!
Δεν ήταν καθόλου άσχημη, αλλά ούτε και η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για τις Κυπριακές ομάδες στη βαθμολογία της UEFA την τρέχουσα εβδομάδα, όπου διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες του τρίτου προκριματικού και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS