Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε ρυθμούς Ολλανδίας μπήκε η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων από σήμερα το απόγευμα.
Ο κύκλος Νορβηγία έκλεισε και η προσπάθεια πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης, τον πρώτο που θα δώσουν οι Ολλανδοί για τον έβδομο όμιλο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.
Η αποστολή της Εθνικής μας από το απόγευμα βρίσκεται στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην περιοχή Doorwerth, που βρίσκεται πόλη κοντά στην πόλη Άρνεμ.
Η επόμενη ημέρα του αγώνα με τη Νορβηγία διαμόρφωσε ανάλογα και το πρόγραμμα του Σαββάτου. Οι ποδοσφαιριστές που είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στον αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο ξενοδοχείο και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε γήπεδο της περιοχής.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας θα συνεχιστεί την Κυριακή και την ερχόμενη Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα και συγκεκριμένα στο «Stadion De Vijverberg», χωρητικότητας 12,600 θέσεων που βρίσκεται στην πόλη Doetinchem.
Ο αγώνας με τους Ολλανδούς θα είναι ο τρίτος για την Εθνική μας στην προκριματική φάση. Προηγήθηκε το νικηφόρο εντός έδρας 1-0 με το Γιβραλτάρ και η ήττα με 2-1 από τη Νορβηγία στο Ντράμεν.
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου για μια ακόμη φορά θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής και πολλά πράγματα αναφορικά με τις προθέσεις του, θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν μετά την Κυριακή.
Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα μέχρι τώρα στον όμιλο μας:
Κύπρος – Γιβραλτάρ…1-0
Λευκορωσία – Γιβραλτάρ…10-0
Πορτογαλία – Γιβραλτάρ….4-0
Νορβηγία – Κύπρος…2-1
**Χορηγός της Εθνικής μας Ελπίδων είναι η ΕΚΟ.
Δεν ήταν καθόλου άσχημη, αλλά ούτε και η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για τις Κυπριακές ομάδες στη βαθμολογία της UEFA την τρέχουσα εβδομάδα, όπου διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες του τρίτου προκριματικού και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS