Ο Καρλίτος (Καλό) επιστρέφει στην Κύπρο.
Ο παίκτης ο οποίος αγωνίστηκε σε Δόξα, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση στο παρελθόν, επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας για λογαριασμό της ομάδας της Κατωκοπιάς.
Ελεύθερος έρχεται στη Δόξα Κατωκοπιάς. Τελευταία του ομάδα ήταν η Καϊσάρ Καζακστάν.
Πατήστε εδώ για να δείτε το βιογραφικό του
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.