Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Εθνική μας ομάδα Νέων U19 κέρδισε με 1-0 την αντίστοιχη της Τουρκίας στο τετραεθνές τουρνουά που διοργανώνεται στη Λετονία.
Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα πέτυχε στο 53ο λεπτό ο Ανδρόνικος Κακουλλής μετά από πάσα του Ορφανίδη.
Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Χατζηγαβριήλ, Τρύφωνος, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Αντωνίου, Μάμα, Τζιωνή (68' Χρυσοστόμου), Ανδρονίκου (36' Ορφανίδης), Κακουλλή (81' Στ. Ανδρέου), Ράσπα, Βασιλείου (46' Βρίκκης).
Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας η Αυστρία την ερχόμενη Κυριακή.
Πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία πραγματοποίησαν οι ομάδες μας μέχρι στιγμής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS